Τι είναι το YourPillow;

Η YourPillow Line, μια γραμμή κατασκευής ειδικού μαξιλαριού ελληνικής πατέντας, η οποία σας προσφέρει το μοναδικό ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ μαξιλάρι καλού ύπνου. 

Το YourPillow μειώνει δραστικά τις διαταραχές ύπνου (αυχενικούς πόνους, ροχαλητό, άπνοια). Ειδικοί, όπως φυσικοθεραπευτές και χειροπράκτες το συστήνουν ως προστιθέμενη αξία για τις θεραπείες των χρόνιων παθήσεων του αυχενικού συνδρόμου.

Κάθε μαξιλάρι κατασκευάζεται για τον κάθε έναν ξεχωριστά, πάντα βασισμένο στις δικές του μετρήσεις. Διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό και ποιότητα. Η ειδική κατασκευή του έγινε έτσι ώστε να κρατάει το μαξιλάρι στο σωστό ύψος. Η σταθερή και σωστή υποστήριξη του αυχένα και της σπονδυλικής στήλης βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του ύπνου κάθε νύχτα.

Μέτρηση
Παρέχοντάς μας τις απαραίτητες πληροφορίες (φύλο, ύψος, βάρος και μέγεθος μπλούζα που φοράτε) παραπάνω, βρίσκουμε το κατάλληλο μέγεθος μαξιλαριού για εσάς ειδικά. Για το λόγο αυτό, η ακρίβεια των ανωτέρω πληροφοριών είναι σημαντική προκειμένου να λάβετε το κατάλληλο μέγεθος μαξιλαριού.

Εναλλακτικά, εάν σας είναι εφικτό, περάστε από το κατάστημά μας και θα κάνουμε εμείς την απαραίτητη μέτρηση προκειμένου να βρούμε το κατάλληλο μαξιλάρι για εσάς.

Υλικά Κατασκευής
Το εξωτερικό ύφασμα του μαξιλαριού είναι 100% αγνό βαμβάκι.
Το γέμισμα του μαξιλαριού είναι από μπιλάκια πρωτογενούς (virgin) πολυεστέρα (οχι ανακυκλωμένο πολυεστέρα).
Όλα τα υλικά είναι υποαλλεργικά, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Το μαξιλάρι δεν συγκεντρώνει ακάρεα.
Όλα τα υλικά διαθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας από τα εργοστάσιά τους.

Οδηγίες Πλύσης
Πλύση στους 30⁰ C, σε χαμηλή ταχύτητα περιστροφής. Μπορείτε να το πλένετε όσο συχνά θέλετε.
Στεγνώστε το σε επίπεδη επιφάνεια. Μη βάζετε λευκαντικό. Όχι στεγνό καθάρισμα. Όχι στεγνωτήριο. 

Συμβουλή Φροντίδας Μαξιλαριού
Προαιρετικά, όποτε αλλάζετε τη μαξιλαροθήκη σας, σκουπίστε απαλά το μαξιλάρι με τα χέρια σας και αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου, ή κάτω από τον ήλιο ή κοντά σε καλοριφέρ ώστε να μπορούν τα υλικά του να αναδομηθούν. 

Εγγύηση Άνεσης
Σας υποσχόμαστε ότι το YourPillow θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την άνεση του καλού ύπνου. Γι’ αυτό και το προσφέρουμε με 30 μέρες εγγύηση άνεσης. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι μετά από 30 μέρες χρήσης του μετά την παραλαβή του, τότε απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, μέσω φόρμας επικοινωνίας, ή τηλεφωνικά. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε είτε αλλάζοντάς το είτε επιστρέφοντάς σας το σύνολο της αξίας του.

Τα μαξιλάρια YourPillow έχουν 2 (δύο) χρόνια εγγύηση ποιότητας, όσον αφορά στα εργονομικά χαρακτηριστικά τους.