Πολιτική επιστροφών

// ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ – ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

Ο πελάτης της επιχείρησης διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής ή επιδιόρθωσης μεγέθους του προϊόντος που έχει αγοράσει και παραλάβει χωρίς κανένα επιπλέον κόστος μεταφορικών, μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τις δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσής τους ενώ σε περίπτωση παρόδου της προθεσμίας αυτής χάνει κάθε σχετικό δικαίωμα.

Εάν το μαξιλάρι που έχετε παραλάβει, το οποίο και έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για εσάς προσαρμοσμένο με ακρίβεια μέτρα σας (βάση των στοιχείων που μας δώσατε), δεν είναι κατάλληλο μέγεθος για τον σωματότυπό σας σε συνδυασμό με το στρώμα σας, θα κατασκευάσουμε ένα σωστότερο μαξιλάρι για εσάς χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς με το τμήμα αλλαγών και επιστροφών (τηλ. 2741075040) για την αίτηση αλλαγής.

Η πολιτική αλλαγής των προϊόντων ισχύει υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 • Ο πελάτης επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με το τμήμα αλλαγών και επιστροφών (τηλ. 2741075040) για την αίτηση αλλαγής.
 • Το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.
 • Το προϊόν συνοδεύεται από την αρχική του συσκευασία και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτής.
 • Το προϊόν δεν έχει υποστεί ουδεμία εκούσια ή ακούσια ζημία από τον πελάτη.
 • Το προς επιστροφή προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής αγοράς ή τιμολογίου.
 • Δεν έχει παρέλθει χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη.

Σε περίπτωση που μετά την πρώτη αλλαγή το προϊόν δεν σας ικανοποιεί μπορείτε να το επιστρέψετε με επιστροφή 100% των χρημάτων της τιμής του προϊόντος που έχετε καταβάλλει και επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα επιστροφής.


// ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ – ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο πελάτης της επιχείρησης διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής ή ματαίωσης της παραγγελίας των προϊόντων που έχει αγοράσει και έχει παραλάβει, μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τις δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσής τους, ενώ σε περίπτωση παρόδου της προθεσμίας αυτής χάνει κάθε σχετικό δικαίωμα. Στην περίπτωση της έγκαιρης αυτής επιστροφής των προϊόντων ο πελάτης δικαιούται την επιστροφή 100% των χρημάτων της τιμής του προϊόντος που έχει καταβάλλει και επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.

Η πολιτική επιστροφής των προϊόντων ισχύσει υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 • Ο πελάτης επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με το τμήμα αλλαγών και επιστροφών (τηλ. 2741075040) για την επιστροφή ή ματαίωση της παραγγελίας
 • Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
 • Το προϊόν συνοδεύεται από την αρχική του συσκευασία και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτής.
 • Το προϊόν δεν έχει υποστεί ουδεμία εκούσια ή ακούσια ζημία από τον πελάτη (συμπεριλαμβανόμενων φθορών λόγω κακής μεταφοράς του, μη προσεκτικής απομάκρυνσης της συσκευασίας του, λανθασμένου μονταρίσματος, μη ενδεδειγμένης χρήσης κ.τ.λ.)
 • Το προς επιστροφή προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής αγοράς ή τιμολογίου.
 • Δεν έχει παρέλθει χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιστρέψει προϊόν και διαπιστωθεί ότι δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, τότε η επιχείρηση επιστρέφει το προϊόν στον πελάτη και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.